Tempeh is afkomstig uit Indonesië en wordt gemaakt door sojabonen te fermenteren. Deze tempeh zit vol eiwitten en ijzer en is dus zeer geschikt als vleesvervanger.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
[Mini-]komkommer
½ stuk(s)
Peer
50 gram
Wittekool en wortel
10 ml
Sojasaus
(Bevat Soja, Tarwe)
½ zakje(s)
Zoete Aziatische saus
(Bevat Soja, Tarwe)
5 ml
Sesamolie
(Bevat Sesamzaad)
3 stuk(s)
Volkoren mini-tortilla
(Bevat Tarwe)
20 gram
Mangochutney
(Bevat Mosterd)
½ stuk(s)
Knoflookteen
80 gram
Tempehblokjes
(Bevat Soja, Tarwe)
½ stuk(s)
Ui
2 el
Wittewijnazijn
½ el
Zonnebloemolie
naar smaak
Zout
Tip: In deze stap verwarm je de oven voor om later de tortilla's in te verwarmen, maar je kunt er ook voor kiezen om dit straks in een pan te doen.
Weetje: Wist je dat tempeh rijk is aan calcium en ijzer? Het bevat per 100 gram evenveel calcium als 1 glas melk en evenveel ijzer als 100 gram biefstuk!