Tempeh is afkomstig uit Indonesië en wordt gemaakt door sojabonen te fermenteren. Deze tempeh zit vol eiwitten en ijzer en is dus zeer geschikt als vleesvervanger.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
⅓ stuk(s)
[Mini-]komkommer
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Peer
50 gram
Wittekool en wortel
10 ml
Sojasaus
(Bevat Soja, Tarwe)
½ zakje(s)
Zoete Aziatische saus
(Bevat Soja, Tarwe)
5 gram
Sesamzaad
5 ml
Sesamolie
(Bevat Sesamzaad)
80 gram
Tempehblokjes
3 stuk(s)
Bruine tortilla
(Bevat Tarwe)
40 gram
Mangochutney
(Bevat Mosterd)
½ el
Zonnebloemolie
naar smaak
Peper en zout
2 el
Wittewijnazijn
Tip: In deze stap verwarm je de oven voor om later de tortilla's in te verwarmen, maar je kunt er ook voor kiezen om dit straks in een pan te doen.
Tip: Let jij op je zoutinname? Voeg dan de helft van de sojasaus toe. Wie wil kan na het serveren eventueel naar smaak meer toevoegen.