Zomerse fruitsalade met noten, volle kwark en citroenmelisse.
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Zomerse fruitsalade met noten, volle kwark en citroenmelisse.

Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
Noten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

¼ stuk(s)

Galiameloen

1 stuk(s)

Perzik

1 stuk(s)

Appel

10 leaves

Verse citroenmelisse

200 ml

Biologische volle kwark

(Bevat Melk (inclusief lactose))

50 gram

Notenmix

(Bevat Noten)

sideBannerName

Voedingswaarden

/ per gerecht
Energie (kcal)391 kcal
Energie (kJ)1636 kJ
Vetten24 g
waarvan verzadigd8 g
Koolhydraten29 g
waarvan suikers0 g
Vezels5 g
Eiwitten13 g
Zout0 g

Instructies

1

Snijd de meloen (galia) en perzik in kwarten, verwijder de pitten en de schil. Verwijder het klokhuis van de appel (junami). Snijd de meloen, perzik en appel in blokjes. Hak de helft van de citroenmelisse fijn en meng door het fruit.

2

Verdeel de fruitsalade over de borden, garneer met de volle kwark en strooi de overige citroenmelisse en de notenmix erover.