Zuurdesembroodje met spekomelet en bieslook
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Zuurdesembroodje met spekomelet en bieslook

Allergenen :
Gerst
Rogge
Sesamzaad
Soja
Tarwe

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

2 stuk(s)

Biologisch wit broodje met roggedesem

(Bevat Gerst, Rogge, Sesamzaad, Soja, Tarwe Kan bevatten Eieren, Gluten, Lupine, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Noten)

5 gram

Verse bieslook

4 stuk(s)

Ei

40 gram

Spekreepjes

65 ml

Biologische halfvolle melk

Zelf toevoegen

½ el

[Plantaardige] roomboter

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)369 kcal
Energie (kJ)1543 kJ
Vetten7.5 g
waarvan verzadigd2.7 g
Koolhydraten62.3 g
waarvan suikers0.1 g
Vezels2.9 g
Eiwitten11.7 g
Zout1.2 g

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 210 graden. Bak het zuurdesembrood 6 – 8 minuten in de oven.

2

Snijd ondertussen de bieslook fijn. Kluts de eieren in een kom met een scheutje melk en de bieslook. Breng op smaak met peper en zout.

3

Smelt de roomboter in een koekenpan en bak de spekblokjes in 2 minuten op middelhoog vuur rondom bruin. Schenk het eimengsel erbij en bak per 2 personen 1 omelet.

4

Snijd het brood doormidden en beleg met de omelet. Drink met een glas melk.