Zuurdesembroodje met spekomelet en bieslook

Zuurdesembroodje met spekomelet en bieslook

Allergens:
Barley
Rye
Sesame
Soy
Wheat

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

2 piece

Organic white rye bread roll

(Contains Barley, Rye, Sesame, Soy, Wheat May be present Egg, Gluten, Lupin, Milk, Mustard, Tree nuts)

5 g

Fresh chives

4 piece

Egg

40 g

Bacon lardons

65 milliliters

Organic semi-skimmed milk

Not included in your delivery

½ tablespoon

[Plant-based] butter

Nutrition Values

Calories369 kcal
Energy (kJ)1543 kJ
Fat7.5 g
Saturated Fat2.7 g
Carbohydrate62.3 g
Sugar0.1 g
Dietary Fiber2.9 g
Protein11.7 g
Salt1.2 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Cooking Steps

1

Verwarm de oven voor op 210 graden. Bak het zuurdesembrood 6 – 8 minuten in de oven.

2

Snijd ondertussen de bieslook fijn. Kluts de eieren in een kom met een scheutje melk en de bieslook. Breng op smaak met peper en zout.

3

Smelt de roomboter in een koekenpan en bak de spekblokjes in 2 minuten op middelhoog vuur rondom bruin. Schenk het eimengsel erbij en bak per 2 personen 1 omelet.

4

Snijd het brood doormidden en beleg met de omelet. Drink met een glas melk.