Het is aspergetijd! Haal het witte goud in huis met onze nieuwe Aspergebox en zet eenvoudig een driegangendiner voor vier personen op tafel.
In slechts een uurtje bereid je een witte aspergesoep, asperges op klassieke wijze met zalm, en citroencheesecake. Kook met de beste verse ingrediënten uit het seizoen en proef de lente op je bord.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
500 gram
Aardappelen
1500 gram
Witte asperges
200 ml
Slagroom
(Bevat Melk (inclusief lactose))
1 stuk(s)
Sjalot
10 gram
Verse dragon en bieslook
1 stuk(s)
Biologisch wit rozenbroodje
(Bevat Tarwe, Gerst Kan bevatten Noten, Sesamzaad, Melk (inclusief lactose), Eieren, Soja, Lupine, Gluten)
8 ml
Olijfolie met citroen
1200 gram
Krieltjes
400 gram
Hollandaisesaus
(Bevat Melk (inclusief lactose), Eieren)
4 stuk(s)
Ei
(Bevat Eieren)
20 gram
Verse krulpeterselie
(Kan bevatten Selderij)
6 plak(ken)
Ontbijtspek
1 snufje
Nootmuskaat
2 stuk(s)
Knoflookteen
4 stuk(s)
Citroen cheesecake
(Bevat Tarwe, Eieren, Melk (inclusief lactose), Soja Kan bevatten Noten, Pinda's)
280 gram
Koudgerookte zalm
(Bevat Vis)
3 el
Olijfolie
1.5 el
[Plantaardige] roomboter
1 stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
naar smaak
Peper en zout
Tip: Schil de asperges van het hoofdgerecht eventueel alvast mee, maar laat deze asperges heel.
Tip: Wil je na het eten van de soep gelijk het hoofdgerecht serveren? Begin dan eerst met stap 4 en ga daarna pas verder met stap 3.