Het is aspergetijd! Haal het witte goud in huis met onze nieuwe Aspergebox en zet eenvoudig een driegangendiner voor vier personen op tafel.
In slechts een uurtje bereid je een witte aspergesoep, asperges op klassieke wijze met zalm, en citroencheesecake. Kook met de beste verse ingrediënten uit het seizoen en proef de lente op je bord.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
500 g
Potatoes
1500 g
White asparagus
200 milliliters
Heavy cream
(Contains Milk)
1 piece
Shallot
10 g
Tarragon and chives
1 piece
Organic white rose roll
(Contains Wheat, Barley May be present Tree nuts, Sesame, Milk, Egg, Soy, Lupin, Gluten)
8 milliliters
Lemon-infused olive oil
1200 g
Baby potatoes
400 g
Hollandaise sauce
(Contains Milk, Egg)
4 piece
Egg
(Contains Egg)
20 g
Fresh curly parsley
(May be present Celery)
6 slice
Bacon
1 pinch
Nutmeg
2 piece
Garlic
4 piece
Lemon cheesecake
(Contains Wheat, Egg, Milk, Soy May be present Tree nuts, Peanuts)
280 g
Smoked salmon
(Contains Fish)
3 tablespoon
Olive oil
1.5 tablespoon
[Plant-based] butter
1 piece
Low sodium vegetable stock cube
to taste
Salt and pepper
Tip: feel free to peel the asparagus for the main course at the same time, just make sure to leave them whole.
Tip: if you want to serve the main course right after eating the soup, proceed to step 4 before starting step 3.