Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
2 stuk(s)
Pofaardappel
50 gram
Kruidenroomkaas
2 stuk(s)
Maiskolf
125 gram
Roomboter
2 stuk(s)
Witte demi-baguette
10 gram
Verse bladpeterselie en bieslook
25 gram
Mayonaise
(Bevat Mosterd, Eieren)
100 gram
Wittekool en wortel
90 ml
Kokosmelk
2 bakje(s)
Pindakaas
(Bevat Pinda's Kan bevatten Noten)
20 ml
Ketjap manis
(Bevat Soja, Tarwe)
2 stuk(s)
Varkensboerenworst
2 stuk(s)
Kipsatéblokjes
stuk(s)
Spies
2 stuk(s)
Zalmfilet
25 ml
Basilicumcrème
2 stuk(s)
Duitse biefstuk
2 tl
Wittewijnazijn
naar smaak
Peper en zout
2 tl
Mosterd
Tip: Tip 1: Je kunt met een vork in de aardappel prikken om te testen of hij gaar is. Gaat dit gemakkelijk? Dan is de gepofte aardappel klaar. Tip 2: Is de schil van de aardappel zwart geworden? Dat geeft niet! De schil verbrandt snel en hoef je niet op te eten.
Tip: Zitten er nog bladeren en draden rond de maiskolf? Haal deze er dan eerst af.
Tip: Houd wat van de bladpeterselie apart om de maiskolf mee te garneren.