BBQ met zalmpakketje, kipsaté, worst en Duitse biefstuk

BBQ met zalmpakketje, kipsaté, worst en Duitse biefstuk

met stokbrood met zelfgemaakte kruidenboter, maiskolf en pofaardappel

Allergens:
Mustard
Egg
Peanuts
Soy
Wheat

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

2 piece

Baking potato

50 g

Herbed cream cheese

2 piece

Corn on the cob

125 g

Butter

2 piece

White demi-baguette

10 g

Fresh flat leaf parsley & chives

25 g

Mayonnaise

(Contains Mustard, Egg)

100 g

Slaw mix

90 milliliters

Coconut milk

2 tube

Peanut butter

(Contains Peanuts May be present Tree nuts)

20 milliliters

Ketjap manis

(Contains Soy, Wheat)

2 piece

Farmer's sausage

2 piece

Diced chicken

piece

Skewers

2 piece

Fillet of salmon

25 milliliters

Basil crème

2 piece

Steak haché

Not included in your delivery

2 teaspoon

White wine vinegar

to taste

Salt and pepper

2 teaspoon

Mustard

Nutrition Values

Energy (kJ)8222 kJ
Calories1965 kcal
Fat144.1 g
Saturated Fat59.7 g
Carbohydrate88.9 g
Sugar23.9 g
Dietary Fiber10 g
Protein69.7 g
Salt4.8 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Aluminum Foil
Saucepan
Salad Bowl
Small Bowl

Cooking Steps

1
  • Was de aardappel en laat de schil zitten.
  • Scheur per persoon een vel aluminium van 30 bij 30 cm en leg er een pofaardappel op.
  • Besprenkel met 1/2 el olijfolie per persoon, peper en zout. Vouw het folie dicht, pof de aardappelen in 35 - 40 minuten op de BBQ en keer regelmatig (zie Tip).
  • Vouw het folie open en snijd de bovenkant van de pofaardappel in. Doe er een eetlepel kruidenkaas op.

Tip: Tip 1: Je kunt met een vork in de aardappel prikken om te testen of hij gaar is. Gaat dit gemakkelijk? Dan is de gepofte aardappel klaar. Tip 2: Is de schil van de aardappel zwart geworden? Dat geeft niet! De schil verbrandt snel en hoef je niet op te eten.

2
  • Leg de maiskolf op een stuk aluminiumfolie van 30 x 30 cm per persoon (zie Tip).
  • Verdeel 1 el roomboter per persoon in klontjes over de maiskolf en breng op smaak met peper en zout.
  • Vouw het aluminiumfolie dicht zodat er geen lucht bij kan komen.
  • Bak de maiskolven 15 - 20 minuten op de BBQ, keer regelmatig. Let op: maak voorzichtig open want er komt hete stoom uit!

Tip: Zitten er nog bladeren en draden rond de maiskolf? Haal deze er dan eerst af.

3
  • Voeg de pindakaas toe aan een steelpan met de kokosmelk en de ketjap. Breng al roerend op laag vuur aan de kook. Laat 15 - 20 minuten zachtjes inkoken tot de gewenste dikte.
  • Verwarm de oven voor op 180 graden. Bak de demi-baguette 5 - 6 minuten in de oven.
  • Snijd de bieslook en bladpeterselie fijn. Meng in een kleine kom de helft van de verse kruiden met 150 g roomboter, peper en zout (zie Tip).
  • Snijd de demi-baguette in reepjes en serveer met de zelfgemaakte kruidenboter.
  • Meng in een saladekom per persoon: 1 tl mosterd, 1 el mayonaise en 1 tl wittewijnazijn tot een dressing. Breng op smaak met peper en zout. Meng de dressing met de kool-peenmix.

Tip: Houd wat van de bladpeterselie apart om de maiskolf mee te garneren.

4
  • Rijg de kip aan de spies. Bak de kipsaté 15- 20 minuten op de BBQ en keer regelmatig om. De kipsaté is gaar als het vlees van binnen niet meer roze is. Serveer met de zelfgemaakte pinda-saus.
  • Leg de worsten op de BBQ, bak 10 -12 minuten en keer regelmatig om. Het vlees is gaar als de worst van binnen niet meer roze is.
  • Leg het stukje zalm op een stuk aluminiumfolie, smeer in met de basilicumcrème, peper en zout. Vouw het aluminiumfolie dicht zodat er geen lucht bij kan komen. Bak het zalmpakketje 8 - 9 minuten op de BBQ.
  • Bak de Duitse biefstuk 1 minuut per kant in het midden van de BBQ en laat daarna 3 minuten rusten aan de zijkant van de BBQ. De Duitse biefstuk hoeft niet helemaal doorbakken te zijn. Serveer met de smokey tomatenketchup.