The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
2 piece
Baking potato
50 g
Herbed cream cheese
2 piece
Corn on the cob
125 g
Butter
2 piece
White demi-baguette
10 g
Fresh flat leaf parsley & chives
25 g
Mayonnaise
(Contains Mustard, Egg)
100 g
Slaw mix
90 milliliters
Coconut milk
2 tube
Peanut butter
(Contains Peanuts May be present Tree nuts)
20 milliliters
Ketjap manis
(Contains Soy, Wheat)
2 piece
Farmer's sausage
2 piece
Diced chicken
piece
Skewers
2 piece
Fillet of salmon
25 milliliters
Basil crème
2 piece
Steak haché
2 teaspoon
White wine vinegar
to taste
Salt and pepper
2 teaspoon
Mustard
Tip: Tip 1: Je kunt met een vork in de aardappel prikken om te testen of hij gaar is. Gaat dit gemakkelijk? Dan is de gepofte aardappel klaar. Tip 2: Is de schil van de aardappel zwart geworden? Dat geeft niet! De schil verbrandt snel en hoef je niet op te eten.
Tip: Zitten er nog bladeren en draden rond de maiskolf? Haal deze er dan eerst af.
Tip: Houd wat van de bladpeterselie apart om de maiskolf mee te garneren.