In dit gerecht garneer je je broodje met aioli. Wist je dat aioli een samenvoeging is van all en oli? De woorden voor knoflook en olie in het Catalaans!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Rode ui
15 gram
Mayonaise
(Bevat Eieren, Mosterd)
100 gram
Rodekool, wittekool en wortel
1 stuk(s)
Wit tarwebroodje
(Bevat Gluten, Melk (inclusief lactose), Soja, Rogge, Tarwe, Gerst Kan bevatten Lupine, Noten, Eieren, Sesamzaad)
1 tl
BBQ rub
100 gram
Pulled pork
30 gram
Rucola en veldsla
15 gram
Gesneden jalapeño's
25 gram
Aioli
(Bevat Eieren, Mosterd Kan bevatten Gluten, Melk (inclusief lactose), Weekdieren, Soja, Selderij, Vis, Lupine, Schaaldieren, Sesamzaad)
1 el
Roomboter
(Bevat Melk (inclusief lactose))
½ el
Wittewijnazijn
1 tl
Extra vierge olijfolie
1.5 el
Zwarte balsamicoazijn
50 ml
Runderbouillon
naar smaak
Peper en zout
Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd de rode ui in ringen. Verhit 1 el roomboter per persoon in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de uien 4 - 5 minuten. Bereid de runderbouillon.
Meng in een saladekom per persoon: 1/2 el wittewijnazijn, 1 tl extra vierge olijfolie, de mayonaise, peper en zout. Meng de rode kool, witte kool en wortel door de dressing. Zet apart en schep af en toe om. Bak ondertussen het broodje 6 - 8 minuten in de oven.
Blus de uien af met 1 1/2 el balsamicoazijn per persoon. Voeg per persoon: 1 tl BBQ rub en 50 ml runderbouillon toe. Laat nog 5 minuten op middelhoog vuur inkoken. Voeg de pulled pork toe aan de koekenpan met uienjus en verwarm al roerend 1 - 2 minuten.
Snijd het broodje open en beleg met de koolsalade, rucola, veldsla en pulled pork. Garneer met de jalapeños en de aioli. Meng de overige rucola en veldsla met de koolsalade en serveer ernaast.