Broodje pulled pork met jalapeño en rode ui
Broodje pulled pork met jalapeño en rode ui

Broodje pulled pork met jalapeño en rode ui

met knapperige koolsalade

In dit gerecht garneer je je broodje met aioli. Wist je dat aioli een samenvoeging is van all en oli? De woorden voor knoflook en olie in het Catalaans!

Allergens:
Egg
Mustard
Gluten
Milk
Soy
Rye
Wheat
Barley

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time15 minutes
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

1 unit

Rode ui

15 g

Mayonaise

(Contains Egg, Mustard)

100 g

Rodekool, wittekool en wortel

1 unit

Wit tarwebroodje

(Contains Gluten, Milk, Soy, Rye, Wheat, Barley May be present Lupin, Tree nuts, Egg, Sesame)

1 teaspoon

BBQ rub

100 g

Pulled pork

30 g

Rucola en veldsla

15 g

Gesneden jalapeño's

25 g

Aioli

(Contains Egg, Mustard May be present Gluten, Milk, Mollusques, Soy, Celery, Fish, Lupin, Crustaceans, Sesame)

Not included in your delivery

1 tablespoon

Roomboter

(Contains Milk)

½ tablespoon

Wittewijnazijn

1 teaspoon

Extra vierge olijfolie

1.5 tablespoon

Zwarte balsamicoazijn

50 milliliters

Runderbouillon

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

Energy (kJ)3859 kJ
Calories922 kcal
Fat67 g
Saturated Fat19 g
Carbohydrate50 g
Sugar14 g
Dietary Fiber9 g
Protein25 g
Salt3 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Tall-Sided Pan
Salad Bowl

Cooking Steps

Rode ui bakken
1

Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd de rode ui in ringen. Verhit 1 el roomboter per persoon in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de uien 4 - 5 minuten. Bereid de runderbouillon.

Salade maken
2

Meng in een saladekom per persoon: 1/2 el wittewijnazijn, 1 tl extra vierge olijfolie, de mayonaise, peper en zout. Meng de rode kool, witte kool en wortel door de dressing. Zet apart en schep af en toe om. Bak ondertussen het broodje 6 - 8 minuten in de oven.

Afwerken
3

Blus de uien af met 1 1/2 el balsamicoazijn per persoon. Voeg per persoon: 1 tl BBQ rub en 50 ml runderbouillon toe. Laat nog 5 minuten op middelhoog vuur inkoken. Voeg de pulled pork toe aan de koekenpan met uienjus en verwarm al roerend 1 - 2 minuten.

Serveren
4

Snijd het broodje open en beleg met de koolsalade, rucola, veldsla en pulled pork. Garneer met de jalapeños en de aioli. Meng de overige rucola en veldsla met de koolsalade en serveer ernaast.