Er zijn geen wijzigingen in de stappen en ingrediënten van dit recept ten opzichte van de informatie in jouw box.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Ui
100 gram
Rodekool, wittekool en wortel
1 stuk(s)
Wit tarwebroodje
⅓ zakje(s)
BBQ-rub
100 gram
Pulled pork
30 gram
Rucola en veldsla
15 gram
Gesneden jalapeño's
25 gram
Aioli
naar smaak
Peper en zout
50 ml
Zoutarme runderbouillon
1 el
[Plantaardige] roomboter
1.5 el
Zwarte balsamicoazijn
½ el
Wittewijnazijn
1 tl
Extra vierge olijfolie
Verwarm de oven voor op 180 graden.Snijd de rode ui in ringen. Verhit 1 el roomboter per persoon in een koekenpan op middelhoog tot hoog vuur en bak de uien 4 - 5 minuten.
Meng in een saladekom per persoon: 1/2 el wittewijnazijn met 1 tl extra vierge olijfolie, peper en zout.Meng er de rode kool, witte kool en wortel doorheen.Bak intussen de ciabatta 6 - 8 minuten in de oven.
Blus de uien af met 1 1/2 el balsamicoazijn per persoon. Voeg 1 tl BBQ rub per persoon toe, meng goed.Voeg 50 ml runderbouillon per persoon toe. Laat nog 5 minuten op middelhoog vuur inkoken.Voeg de pulled pork toe aan de koekenpan met uienjus en verwarm al roerend op middelhoog vuur 1 - 2 minuten.
Snijd het broodje open. Vul het met de koolsalade, rucola, veldsla en pulled pork.Meng de overige rucola, veldsla en koolsalade door elkaar en serveer ernaast. Garneer het broodje met de jalapeños en de aioli.
Tip: Dit gerecht is rijk aan calorieën. Let jij op je calorie-inname? Gebruik dan maar een klein beetje aioli.