Er zijn geen wijzigingen in de stappen en ingrediënten van dit recept ten opzichte van de informatie in jouw box.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
1 piece
Red onion
100 g
Rainbow slaw mix
1 piece
White bread roll
⅓ sachet(s)
BBQ spice rub
100 g
Pulled pork
30 g
Arugula & lamb's lettuce
15 g
Sliced jalapeños
25 g
Aioli
to taste
Salt and pepper
50 milliliters
Low sodium beef stock
1 tablespoon
[Plant-based] butter
1.5 tablespoon
Balsamic vinegar
½ tablespoon
White wine vinegar
1 teaspoon
Extra virgin olive oil
Verwarm de oven voor op 180 graden.Snijd de rode ui in ringen. Verhit 1 el roomboter per persoon in een koekenpan op middelhoog tot hoog vuur en bak de uien 4 - 5 minuten.
Meng in een saladekom per persoon: 1/2 el wittewijnazijn met 1 tl extra vierge olijfolie, peper en zout.Meng er de rode kool, witte kool en wortel doorheen.Bak intussen de ciabatta 6 - 8 minuten in de oven.
Blus de uien af met 1 1/2 el balsamicoazijn per persoon. Voeg 1 tl BBQ rub per persoon toe, meng goed.Voeg 50 ml runderbouillon per persoon toe. Laat nog 5 minuten op middelhoog vuur inkoken.Voeg de pulled pork toe aan de koekenpan met uienjus en verwarm al roerend op middelhoog vuur 1 - 2 minuten.
Snijd het broodje open. Vul het met de koolsalade, rucola, veldsla en pulled pork.Meng de overige rucola, veldsla en koolsalade door elkaar en serveer ernaast. Garneer het broodje met de jalapeños en de aioli.
Tip: Dit gerecht is rijk aan calorieën. Let jij op je calorie-inname? Gebruik dan maar een klein beetje aioli.