Broodje pulled pork met rode uien
Broodje pulled pork met rode uien

Broodje pulled pork met rode uien

met knapperige koolsalade

Er zijn geen wijzigingen in de stappen en ingrediënten van dit recept ten opzichte van de informatie in jouw box.

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time15 minutes
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

1 piece

Red onion

100 g

Rainbow slaw mix

1 piece

White bread roll

⅓ sachet(s)

BBQ spice rub

100 g

Pulled pork

30 g

Arugula & lamb's lettuce

15 g

Sliced ​​jalapeños

25 g

Aioli

Not included in your delivery

to taste

Salt and pepper

50 milliliters

Low sodium beef stock

1 tablespoon

[Plant-based] butter

1.5 tablespoon

Balsamic vinegar

½ tablespoon

White wine vinegar

1 teaspoon

Extra virgin olive oil

Nutrition Values

Calories708 kcal
Energy (kJ)2960 kJ
Fat23 g
Saturated Fat10 g
Carbohydrate100 g
Sugar7 g
Dietary Fiber8.9 g
Protein20 g
Salt2 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Tall-Sided Pan
Salad Bowl

Cooking Steps

Rode ui bakken
1

Verwarm de oven voor op 180 graden.Snijd de rode ui in ringen. Verhit 1 el roomboter per persoon in een koekenpan op middelhoog tot hoog vuur en bak de uien 4 - 5 minuten.

Salade aanmaken
2

Meng in een saladekom per persoon: 1/2 el wittewijnazijn met 1 tl extra vierge olijfolie, peper en zout.Meng er de rode kool, witte kool en wortel doorheen.Bak intussen de ciabatta 6 - 8 minuten in de oven.

Afwerken
3

Blus de uien af met 1 1/2 el balsamicoazijn per persoon. Voeg 1 tl BBQ rub per persoon toe, meng goed.Voeg 50 ml runderbouillon per persoon toe. Laat nog 5 minuten op middelhoog vuur inkoken.Voeg de pulled pork toe aan de koekenpan met uienjus en verwarm al roerend op middelhoog vuur 1 - 2 minuten.

Serveren
4

Snijd het broodje open. Vul het met de koolsalade, rucola, veldsla en pulled pork.Meng de overige rucola, veldsla en koolsalade door elkaar en serveer ernaast. Garneer het broodje met de jalapeños en de aioli.

Tip: Dit gerecht is rijk aan calorieën. Let jij op je calorie-inname? Gebruik dan maar een klein beetje aioli.