Deze brunch bestaan uit 3 recepten waarbij de rest van de brunch bestaat uit verse producten uit de Hello Fresh market. Zo zet je binnen een handomdraai een uitgebreide brunch op tafel!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
250 gram
Biologische yoghurt Griekse stijl
(Bevat Melk (inclusief lactose))
2 stuk(s)
Ei
100 gram
Hollandaisesaus
60 gram
Koudgerookte zalm
100 gram
Spinazie
½ pak(ken)
Danerolles - Croissantdeeg
75 gram
Geraspte gruyère DOP
(Bevat Melk (inclusief lactose))
10 gram
Amandelschaafsel
1 stuk(s)
Appel
40 gram
Cranberry-pittenmix
1 el
Honing
½ stuk(s)
Suikerbrood
(Bevat Eieren, Lupine, Melk (inclusief lactose), Tarwe Kan bevatten Gluten, Melk (inclusief lactose), Noten, Sesamzaad, Soja)
50 gram
Coburgerham
2 stuk(s)
Briochebroodje
15 gram
Roomboter
6 stuk(s)
Handsinaasappel
4 el
Wittewijnazijn
1 el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
In deze stap vind je een makkelijke bereiding van de eieren. Lijkt het je leuk om de eieren te pocheren? Volg dan de bereidingswijze in de volgende stap.
Tip: Kook de eieren 6 minuten voor een zachtgekookt ei. Wil je een hardgekookt ei? Kook dan 10 minuten.
Tip: Het eigeel blijft op deze manier vloeibaar. Heb je liever een iets steviger eigeel? Kook dan 1 minuut langer.
Tip: Heb je geen sinaasappelpers? Gebruik dan de onderkant van een glas. Zet een glas in het midden van een schaal of bord. De hoekige randen van het glas gebruik je als pers. Halveer de sinaasappels en druk en pers het tegen de randen aan.