Deze brunch bestaan uit 3 recepten waarbij de rest van de brunch bestaat uit verse producten uit de Hello Fresh market. Zo zet je binnen een handomdraai een uitgebreide brunch op tafel!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
250 g
Organic Greek yogurt
(Contains Milk)
2 piece
Egg
100 g
Hollandaise sauce
60 g
Smoked salmon
100 g
Spinach
½ pack
Danerolles croissant dough
75 g
Grated Gruyère DOP
(Contains Milk)
10 g
Shaved almonds
1 piece
Apple
40 g
Dried cranberries & mixed seeds
1 tablespoon
Honey
½ piece
Sugar bread
(Contains Egg, Lupine, Milk, Wheat May be present Gluten, Milk, Tree nuts, Sesame, Soy)
50 g
Cured ham
2 piece
Brioche bun
15 g
Butter
6 piece
Easy peel orange
4 tablespoon
White wine vinegar
1 tablespoon
Olive oil
to taste
Salt and pepper
In deze stap vind je een makkelijke bereiding van de eieren. Lijkt het je leuk om de eieren te pocheren? Volg dan de bereidingswijze in de volgende stap.
Tip: Kook de eieren 6 minuten voor een zachtgekookt ei. Wil je een hardgekookt ei? Kook dan 10 minuten.
Tip: Het eigeel blijft op deze manier vloeibaar. Heb je liever een iets steviger eigeel? Kook dan 1 minuut langer.
Tip: Heb je geen sinaasappelpers? Gebruik dan de onderkant van een glas. Zet een glas in het midden van een schaal of bord. De hoekige randen van het glas gebruik je als pers. Halveer de sinaasappels en druk en pers het tegen de randen aan.