Ciabatta met roerei
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ciabatta met roerei

Ciabatta met roerei

met paprika en rucolacress

.

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

4 stuk(s)

Ei

50 ml

Biologische halfvolle melk

1 stuk(s)

Paprika

2 stuk(s)

Bruin tarwebroodje

15 gram

Rucolacress

Zelf toevoegen

naar smaak

Peper en zout

1 el

[Plantaardige] roomboter

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)1760 kJ
Energie (kcal)421 kcal
Vetten20 g
waarvan verzadigd8 g
Koolhydraten33 g
waarvan suikers3 g
Vezels6.5 g
Eiwitten24 g
Zout1 g

Benodigdheden

Kom
Koekenpan

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 200 graden.

2

Kluts in een kom de eieren met een scheutje melk. Breng op smaak met peper en zout. Snijd de paprika in blokjes en voeg toe aan het eimengsel.

3

Bak de bruine ciabatta’s 6 – 8 minuten in de oven.

4

Verhit de roomboter in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg het eimengsel toe en bak al roerend 2 – 3 minuten, of totdat het ei gestold is.

5

Snijd de ciabatta’s open en verdeel over de borden. Beleg de ciabatta’s met het roerei. Knip de rucolacress af en garneer de broodjes ermee.