topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Croissant

Croissant

met belegen kaas, gekookt ei en tuinkers

Er zijn geen wijzigingen in de stappen en ingrediënten van dit recept ten opzichte van de informatie in jouw box.

Allergenen :
Eieren
Gluten
Soja
Melk (inclusief lactose)
Sesamzaad

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

2 stuk(s)

Ei

(Bevat Eieren)

2 stuk(s)

Meergranencroissant met belegen kaas, gekookt ei en tuinkers

(Bevat Gluten, Eieren, Soja, Melk (inclusief lactose), Sesamzaad Kan bevatten Noten, Lupine)

2 stuk(s)

Belegen kaasplakken

(Bevat Melk (inclusief lactose))

1 el

Tuinkers

1 el

Roomboter

(Bevat Melk (inclusief lactose))

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2138 kJ
Energie (kcal)511 kcal
Vetten37 g
waarvan verzadigd18.2 g
Koolhydraten24 g
waarvan suikers2.5 g
Vezels2 g
Eiwitten20 g
Zout1.3 g

Benodigdheden

Steelpan

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 210 graden.

2

Zorg dat de eieren net onder water staan in een steelpan met deksel. Breng afgedekt aan de kook en kook de eieren in 6 minuten hard. Spoel onder koud water.

3

Bak de croissants 8 minuten in de oven. Pel het ei en snijd in plakken.

4

Snijd de croissant open en besmeer met de roomboter. Beleg met de belegen kaas en het ei en garneer met de tuinkers.