.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Rode peper
1 stuk(s)
Knoflookteen
200 gram
Italiaanse groentemix met champignons
50 gram
Besengek-currypasta
150 ml
Kokosmelk
2.5 gram
Verse koriander
20 gram
Gezouten pinda's
100 gram
Verse udonnoedels
(Bevat Gluten, Tarwe)
250 ml
Zoutarme groentebouillon
1 el
Zonnebloemolie
naar smaak
Peper en zout
Bereid de bouillon. Verwijder de zaadlijsten van de rode peper en snijd de rode peper fijn. Pers de knoflook of snijd fijn.
Tip: Let jij op je zoutinname? Gebruik dan 1/4 bouillonblokje in 250 ml water per persoon.
Verhit de zonnebloemolie in een soeppan op hoog vuur. Fruit de rode peper en de knoflook 1 minuut. Voeg de groentemix toe en roerbak 3 minuten. Roer de currypasta door de groente en roerbak nog 1 minuut.
Voeg de kokosmelk en de bouillon toe aan de soeppan en laat op middelmatig vuur 5 – 7 minuten zachtjes koken. Snijd ondertussen de koriander fijn en hak de pinda's grof. Voeg in de laatste 3 minuten de udonnoedels toe aan de soep.
Serveer de soep in kommen. Garneer met de koriander en de pinda's.