Curry-noedelsoep met kokosmelk
Curry-noedelsoep met kokosmelk

Curry-noedelsoep met kokosmelk

met verse koriander en pinda's

.

Tags:
Veggie
Family
Eat Me First
Allergens:
Gluten
Wheat

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time20 minutes
Cooking Time20 minutes
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

½ piece

Red chili pepper

1 piece

Garlic

200 g

Italian-style vegetable mix with mushrooms

50 g

Besengek curry paste

150 milliliters

Coconut milk

2.5 g

Fresh coriander

20 g

Salted peanuts

100 g

Fresh udon noodles

(Contains Gluten, Wheat)

Not included in your delivery

250 milliliters

Low sodium vegetable stock

1 tablespoon

Sunflower oil

to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Calories757 kcal
Energy (kJ)3167 kJ
Fat54 g
Saturated Fat25 g
Carbohydrate49 g
Sugar12 g
Dietary Fiber2.3 g
Protein16 g
Salt4 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Soup pan

Cooking Steps

Voorbereiden
1

Bereid de bouillon. Verwijder de zaadlijsten van de rode peper en snijd de rode peper fijn. Pers de knoflook of snijd fijn.

Tip: Let jij op je zoutinname? Gebruik dan 1/4 bouillonblokje in 250 ml water per persoon.

Roerbakken
2

Verhit de zonnebloemolie in een soeppan op hoog vuur. Fruit de rode peper en de knoflook 1 minuut. Voeg de groentemix toe en roerbak 3 minuten. Roer de currypasta door de groente en roerbak nog 1 minuut.

Pruttelen
3

Voeg de kokosmelk en de bouillon toe aan de soeppan en laat op middelmatig vuur 5 – 7 minuten zachtjes koken. Snijd ondertussen de koriander fijn en hak de pinda's grof. Voeg in de laatste 3 minuten de udonnoedels toe aan de soep.

Serveren
4

Serveer de soep in kommen. Garneer met de koriander en de pinda's.