Dit gerecht is een ware klassieker en is het broertje van "Eggs benedict". Het enige verschil is de toevoeging van gerookte zalm, wat het nog extra smakelijk maakt!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
2 stuk(s)
Ei
(Bevat Eieren)
50 gram
Hollandaisesaus
(Bevat Melk (inclusief lactose), Eieren)
1 stuk(s)
Briochebroodje
(Bevat Melk (inclusief lactose), Soja, Tarwe)
60 gram
Koudgerookte zalm
(Bevat Vis)
50 gram
Spinazie
½ el
Zonnebloemolie
2 el
Wittewijnazijn
naar smaak
Peper en zout
In deze stap vind je een makkelijke bereiding van de eieren. Lijkt het je leuk om de eieren te pocheren? Volg dan de bereidingswijze in de volgende stap.
Tip: Kook de eieren 6 minuten voor een zachtgekookt ei. Wil je een hardgekookt ei? Kook het dan 10 minuten.
Tip: De dooier blijft op deze manier vloeibaar. Heb je liever een iets stevigere dooier? Kook het ei dan 1 minuut langer.