Dit gerecht is een ware klassieker en is het broertje van "Eggs benedict". Het enige verschil is de toevoeging van gerookte zalm, wat het nog extra smakelijk maakt!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
2 piece
Egg
(Contains Egg)
50 g
Hollandaise sauce
(Contains Milk, Egg)
1 piece
Brioche bun
(Contains Milk, Soy, Wheat)
60 g
Smoked salmon
(Contains Fish)
50 g
Spinach
½ tablespoon
Sunflower oil
2 tablespoon
White wine vinegar
to taste
Salt and pepper
In deze stap vind je een makkelijke bereiding van de eieren. Lijkt het je leuk om de eieren te pocheren? Volg dan de bereidingswijze in de volgende stap.
Tip: Kook de eieren 6 minuten voor een zachtgekookt ei. Wil je een hardgekookt ei? Kook het dan 10 minuten.
Tip: De dooier blijft op deze manier vloeibaar. Heb je liever een iets stevigere dooier? Kook het ei dan 1 minuut langer.