Gevulde pasta met gehakt en rode saus
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Gevulde pasta met gehakt en rode saus

Gevulde pasta met gehakt en rode saus

Tip: gebruik de helft van de knoflook en paprikapoeder als je de kids niet zo van kruidig eten houden.

Labels:
Eiwitrijk
Kindvriendelijk
Allergenen :
Selderij
Gluten
Eieren
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd25 minuten
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

½ stuk(s)

Ui

1 stuk(s)

Knoflookteen

1.5 stuk(s)

Pruimtomaat

2 leaves

Vers basilicum

(Bevat Selderij)

100 gram

Rundergehakt

⅓ stuk(s)

Tomatenpuree

1 tl

Paprikapoeder

125 gram

Verse ravioli met spinazie en ricotta

(Bevat Gluten, Eieren, Melk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

1 el

Olijfolie

½ el

Zwarte balsamicoazijn

naar smaak

Extra vierge olijfolie

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

/ per gerecht
Energie (kcal)659 kcal
Energie (kJ)2757 kJ
Vetten35 g
waarvan verzadigd9 g
Koolhydraten39 g
waarvan suikers0 g
Vezels6 g
Eiwitten43 g
Zout0 g

Benodigdheden

Koekenpan
Deksel
Pan
Bord

Instructies

Snijd de tomaat klein
1

Snipper de ui en snijd of pers de knoflook fijn. Snijd de pruimtomaat klein. Hak of snijd de basilicum fijn.

2

Verhit de olijfolie in een wok of hapjespan met deksel en fruit de ui en knoflook 2 minuten op laag vuur. Voeg het gehakt toe en rul 4 - 5 minuten op middelmatig vuur.

3

Kook ondertussen 750 ml water per persoon in een pan met deksel voor de ravioli.

Voeg de balsamicoazijn toe
4

Voeg de tomaat, tomatenpuree en paprikapoeder toe aan de wok of hapjespan en roerbak 5 minuten. Voeg na 4 minuten de zwarte balsamicoazijn toe. Breng op smaak met peper en zout.

Kook de ravioli
5

Kook ondertussen de ravioli, afgedekt, 2 - 3 minuten (zie tip).

Serveer de maaltijd, eet smakelijk!
6

Verdeel de ravioli en de saus over de borden. Garneer met de basilicum en voeg naar smaak extra vierge olijfolie toe.