Gevulde pasta met gehakt en rode saus
Gevulde pasta met gehakt en rode saus

Gevulde pasta met gehakt en rode saus

Tip: gebruik de helft van de knoflook en paprikapoeder als je de kids niet zo van kruidig eten houden.

Allergens:
Celery
Gluten
Egg
Milk

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time25 minutes
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

½ unit

Ui

1 unit

Knoflookteen

1.5 unit

Pruimtomaat

2 leaves

Vers basilicum

(Contains Celery)

100 g

Rundergehakt

⅓ unit

Tomatenpuree

1 teaspoon

Paprikapoeder

125 g

Verse ravioli met spinazie en ricotta

(Contains Gluten, Egg, Milk)

Not included in your delivery

1 tablespoon

Olijfolie

½ tablespoon

Zwarte balsamicoazijn

to taste

Extra vierge olijfolie

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

/ per serving
Calories659 kcal
Energy (kJ)2757 kJ
Fat35 g
Saturated Fat9 g
Carbohydrate39 g
Sugar0 g
Dietary Fiber6 g
Protein43 g
Salt0 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Tall-Sided Pan
Lid
Pan
Plate

Cooking Steps

Snijd de tomaat klein
1

Snipper de ui en snijd of pers de knoflook fijn. Snijd de pruimtomaat klein. Hak of snijd de basilicum fijn.

2

Verhit de olijfolie in een wok of hapjespan met deksel en fruit de ui en knoflook 2 minuten op laag vuur. Voeg het gehakt toe en rul 4 - 5 minuten op middelmatig vuur.

3

Kook ondertussen 750 ml water per persoon in een pan met deksel voor de ravioli.

Voeg de balsamicoazijn toe
4

Voeg de tomaat, tomatenpuree en paprikapoeder toe aan de wok of hapjespan en roerbak 5 minuten. Voeg na 4 minuten de zwarte balsamicoazijn toe. Breng op smaak met peper en zout.

Kook de ravioli
5

Kook ondertussen de ravioli, afgedekt, 2 - 3 minuten (zie tip).

Serveer de maaltijd, eet smakelijk!
6

Verdeel de ravioli en de saus over de borden. Garneer met de basilicum en voeg naar smaak extra vierge olijfolie toe.