Indonesische curry-noedelsoep
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Indonesische curry-noedelsoep

Indonesische curry-noedelsoep

Met verse koriander en pinda's

Er zijn geen wijzigingen in de stappen en ingrediënten van dit recept ten opzichte van de informatie in jouw box.

Labels:
Veggie
Allergenen :
Gluten
Melk (inclusief lactose)
Selderij
Pinda's

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd20 minuten
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

½ stuk(s)

Rode peper

½ stuk(s)

Knoflookteen

200 gram

Groentemix van kastanjechampignons, prei, broccoli en courgette

50 gram

Besengek-currypasta

(Bevat Gluten, Melk (inclusief lactose), Selderij)

150 ml

Kokosmelk

2.5 gram

Verse koriander

(Kan bevatten Selderij)

20 gram

Gezouten pinda's

(Bevat Pinda's Kan bevatten Noten, Sesamzaad)

100 gram

Verse udonnoedels

(Bevat Gluten)

Zelf toevoegen

250 ml

Groentebouillon

1 el

Zonnebloemolie

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)3155 kJ
Energie (kcal)754 kcal
Vetten54 g
waarvan verzadigd24.6 g
Koolhydraten51 g
waarvan suikers12.6 g
Vezels8 g
Eiwitten16 g
Zout4 g

Benodigdheden

Pan

Instructies

.
1

• Bereid de bouillon. • Verwijder de zaadlijsten van de rode peper en snijd de rode peper fijn • Pers de knoflook of snijd fijn.

.
2

• Verhit de zonnebloemolie in een soeppan op hoog vuur. • Fruit de rode peper en de knoflook 1 minuut. • Voeg de groentemix toe en roerbak 3 minuten. • Roer de currypasta door de groenten en roerbak nog 1 minuut.

.
3

• Voeg de kokosmelk en de bouillon toe aan de soeppan en laat op middelmatig vuur 5 – 7 minuten zachtjes koken. • Snijd ondertussen de koriander fijn en hak de pinda's grof. • Voeg in de laatste 3 minuten de udonnoedels toe aan de soep.

.
4

• Serveer de soep in kommen. Garneer met de koriander en de pinda's.