Indonesische curry-noedelsoep
Indonesische curry-noedelsoep

Indonesische curry-noedelsoep

Met verse koriander en pinda's

Er zijn geen wijzigingen in de stappen en ingrediënten van dit recept ten opzichte van de informatie in jouw box.

Allergens:
Gluten
Milk
Celery
Peanuts

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time20 minutes
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

½ unit

Rode peper

½ unit

Knoflookteen

200 g

Groentemix van kastanjechampignons, prei, broccoli en courgette

50 g

Besengek-currypasta

(Contains Gluten, Milk, Celery)

150 milliliters

Kokosmelk

2.5 g

Verse koriander

(May be present Celery)

20 g

Gezouten pinda's

(Contains Peanuts May be present Tree nuts, Sesame)

100 g

Verse udonnoedels

(Contains Gluten)

Not included in your delivery

250 milliliters

Groentebouillon

1 tablespoon

Zonnebloemolie

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

Energy (kJ)3155 kJ
Calories754 kcal
Fat54 g
Saturated Fat24.6 g
Carbohydrate51 g
Sugar12.6 g
Dietary Fiber8 g
Protein16 g
Salt4 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Pan

Cooking Steps

.
1

• Bereid de bouillon. • Verwijder de zaadlijsten van de rode peper en snijd de rode peper fijn • Pers de knoflook of snijd fijn.

.
2

• Verhit de zonnebloemolie in een soeppan op hoog vuur. • Fruit de rode peper en de knoflook 1 minuut. • Voeg de groentemix toe en roerbak 3 minuten. • Roer de currypasta door de groenten en roerbak nog 1 minuut.

.
3

• Voeg de kokosmelk en de bouillon toe aan de soeppan en laat op middelmatig vuur 5 – 7 minuten zachtjes koken. • Snijd ondertussen de koriander fijn en hak de pinda's grof. • Voeg in de laatste 3 minuten de udonnoedels toe aan de soep.

.
4

• Serveer de soep in kommen. Garneer met de koriander en de pinda's.