Een ‘tagliata’ bestaat uit sneetjes kortgebakken rundvlees, geserveerd op sla, afgewerkt met schilfers echte Parmezaanse kaas. Buon appetito!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Knoflookteen
1 stuk(s)
Doradefilet
½ stuk(s)
Gemarineerde steak
40 gram
Rucola
45 gram
Spaghetti
½ bol(len)
Mozzarella
(Bevat Melk (inclusief lactose))
½ stuk(s)
Vleestomaat
½ stuk(s)
Aubergine
½ zakje(s)
Italiaanse kruiden
10 gram
Grana Padanovlokken DOP
(Bevat Eieren, Melk (inclusief lactose))
2.5 gram
Vers basilicum
¼ stuk(s)
Citroen
2 el
Olijfolie
1.5 el
[Plantaardige] roomboter
1 el
Zwarte balsamicoazijn
naar smaak
Peper en zout
Tip: Het best kun je de biefstuk al een halfuur tot een uur voordat je begint met koken uit de koelkast halen. Dan is de biefstuk ook vanbinnen op temperatuur wanneer je hem bakt en krijg je een malser resultaat.
Weetje: Aubergine is een lekkere en veelzijdige groente. Wist je dat hij vol zit met ijzer er vitamine C?
Buon appetito!