Een ‘tagliata’ bestaat uit sneetjes kortgebakken rundvlees, geserveerd op sla, afgewerkt met schilfers echte Parmezaanse kaas. Buon appetito!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
1 piece
Garlic
1 piece
Bream fillet with skin
½ piece
Marinated steak
40 g
Arugula
45 g
Spaghetti
½ bulb(s)
Mozzarella
(Contains Milk)
½ piece
Beef tomato
½ piece
Eggplant
½ sachet(s)
Italian seasoning
10 g
Grana Padano flakes DOP
(Contains Egg, Milk)
2.5 g
Fresh basil
¼ piece
Lemon
2 tablespoon
Olive oil
1.5 tablespoon
[Plant-based] butter
1 tablespoon
Balsamic vinegar
to taste
Salt and pepper
Tip: Het best kun je de biefstuk al een halfuur tot een uur voordat je begint met koken uit de koelkast halen. Dan is de biefstuk ook vanbinnen op temperatuur wanneer je hem bakt en krijg je een malser resultaat.
Weetje: Aubergine is een lekkere en veelzijdige groente. Wist je dat hij vol zit met ijzer er vitamine C?
Buon appetito!