Dit recept is geïnspireerd op okonomiyaki - een populaire Japanse lekkernij gemaakt van bloem, eieren en geraspte kool. Net als het klassieke gerecht, geserveerd met mayonaise en een zoet-hartige saus.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1.52 stuk(s)
Ei
160 gram
Gesneden spitskool
¼ stuk(s)
Wortel
¼ bosje(s)
Bosui
15 gram
Panko paneermeel
2 plak(ken)
Ontbijtspek
15 ml
Worcestershiresaus
(Bevat Gluten, Gerst, Mosterd, Soja)
0.15
Tomatenpuree
¼ zakje(s)
Zoete Aziatische saus
(Bevat Soja, Tarwe)
25 gram
Mayonaise
½ zakje(s)
Gomasio
(Bevat Sesamzaad)
1.5 el
Zonnebloemolie
½ tl
Wittewijnazijn
½ tl
Suiker
naar smaak
Peper en zout
35 gram
Bloem
50 ml
Water
½ el
Honing [of plantaardig alternatief]
Tip: Je gebruikt 1 koekenpan per persoon. Eet je met meer dan 2 personen? Kook dan 2 pannenkoeken tegelijk in 2 koekenpannen en/of houd de pannenkoeken warm in de oven op 100 graden terwijl je de volgende pannenkoek bereid.
Tip: Is het lastig om de pannekoek om te draaien? Keer de pannekoek dan eerst om op een bord en schuif de pannekoek vervolgens terug in de koekenpan.