Dit recept is geïnspireerd op okonomiyaki - een populaire Japanse lekkernij gemaakt van bloem, eieren en geraspte kool. Net als het klassieke gerecht, geserveerd met mayonaise en een zoet-hartige saus.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
1.52 piece
Egg
160 g
Chopped sweetheart cabbage
¼ piece
Carrot
¼ bunch
Scallions
15 g
Panko breadcrumbs
2 slice
Bacon
15 milliliters
Worcestershire sauce
(Contains Gluten, Barley, Mustard, Soy)
0.15
Tomato paste
¼ sachet(s)
East Asian-style sauce
(Contains Soy, Wheat)
25 g
Mayonnaise
½ sachet(s)
Gomashio
(Contains Sesame)
1.5 tablespoon
Sunflower oil
½ teaspoon
White wine vinegar
½ teaspoon
Sugar
to taste
Salt and pepper
35 g
Flour
50 milliliters
Water
½ tablespoon
Honey [or plant-based alternative]
Tip: Je gebruikt 1 koekenpan per persoon. Eet je met meer dan 2 personen? Kook dan 2 pannenkoeken tegelijk in 2 koekenpannen en/of houd de pannenkoeken warm in de oven op 100 graden terwijl je de volgende pannenkoek bereid.
Tip: Is het lastig om de pannekoek om te draaien? Keer de pannekoek dan eerst om op een bord en schuif de pannekoek vervolgens terug in de koekenpan.