Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen. Deze wrap is geïnspireerd op de klassieke caesarsalade. Wist je dat de caesarsalade is ontstaan als noodoplossing tijdens plotselinge drukte in het restaurant van Cesare Cardini in Mexico?
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
4 stuk(s)
Witte tortilla
(Bevat Tarwe)
1
Ansjovis
(Bevat Vis)
200 gram
Kipfiletreepjes met grillkruiden
50 gram
Mayonaise
(Bevat Mosterd, Eieren)
100 gram
Radicchio en ijsbergsla
1 stuk(s)
Parmigiano Reggiano DOP
(Bevat Melk (inclusief lactose))
1 stuk(s)
Tomaat
2 tl
Wittewijnazijn
1 el
Extra vierge olijfolie
1 el
Zonnebloemolie
2 tl
Mosterd
De kookinstructies vind je op de meegeleverde receptkaart.
Verpak ondertussen de tortilla's in aluminiumfolie en verwarm 3 - 4 minuten in de oven. Verhit de zonnebloemolie in een hapjespan op middelhoog vuur en bak de kipfiletreepjes 5 - 6 minuten, of tot ze gaar zijn.
Laat de ansjovis uitlekken en bewaar de olie. Snijd 2 ansjovisfilets fijn. Snijd de parmigiano reggiano in kleine blokjes. Meng in een kleine kom de mayonaise, 1/2 tl ansjovisolie, de fijngesneden ansjovis, de wittewijnazijn, de helft van de parmigiano reggiano, de extra vierge olijfolie en de mosterd.
Besmeer de tortilla's met de dressing. Verdeel de kipfilet over de tortilla's en leg de slamix erop. Garneer met de tomaten en de overige parmigiano reggiano.