topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pulled pork sandwich

Pulled pork sandwich

met BBQ saus en koolsalade

Pulled pork en knapperige koolsla zijn de perfecte combinatie voor een snelle en smakelijke sandwich!

Labels:
Recept
Allergenen :
Sulfiet
Mosterd
Eieren

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
oventijd10 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

2 stuk(s)

Briochebroodje

200 gram

Pulled pork

200 gram

Rodekool, wittekool en wortel

100 gram

Barbecuesaus

(Bevat Sulfiet, Mosterd)

1 stuk(s)

Ui

50 gram

Mayonaise

(Bevat Mosterd, Eieren)

Zelf toevoegen

2 tl

Extra vierge olijfolie

naar smaak

Peper en zout

½ el

Bruine basterdsuiker

1 el

Zonnebloemolie

4 tl

Mosterd

2 tl

Wittewijnazijn

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)613 kcal
Energie (kJ)2567 kJ
Vetten36.4 g
waarvan verzadigd6.1 g
Koolhydraten60.1 g
waarvan suikers29.3 g
Vezels7.4 g
Eiwitten9.4 g
Zout2.7 g

Benodigdheden

Koekenpan
Saladekom

Instructies

1
  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Snijd de ui in halve ringen.


2
  • Haal de pulled pork uit de verpakking en verdeel met behulp van 2 vorken in kleine stukken.
  • Verhit 1 el zonnebloemolie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de uienringen 2 - 3 minuten.
  • Voeg de pulled pork toe en verwarm roerend 1 - 2 minuten. Voeg de barbecuesaus, 1/2 el bruine basterdsuiker en 2 tl mosterd toe en roer 1 minuut door.
  • Bak ondertussen de briochebroodjes 2 - 3 minuten in de oven.
3
  • Meng in een saladekom de mayonaise, 2 tl wittewijnazijn, 2 tl extra vierge olijfolie en 2 tl mosterd tot een dressing.
  • Breng op smaak met peper en zout.
  • Meng de rodekool en wortel door de dressing.
4
  • Snijd de briochebroodjes open en beleg met de koolsalade en pulled pork.
  • Serveer warm.