Pulled pork sandwich
Pulled pork sandwich

Pulled pork sandwich

met BBQ saus en koolsalade

Pulled pork en knapperige koolsla zijn de perfecte combinatie voor een snelle en smakelijke sandwich!

Tags:
Recipe
Allergens:
Sulphites
Mustard
Egg

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time10 minutes
Cooking Time10 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

/ Serving 2 people

2 piece

Brioche bun

200 g

Pulled pork

200 g

Rainbow slaw mix

100 g

BBQ Sauce

(Contains Sulphites, Mustard)

1 piece

Onion

50 g

Mayonnaise

(Contains Mustard, Egg)

Not included in your delivery

2 teaspoon

Extra virgin olive oil

to taste

Salt and pepper

½ tablespoon

Brown sugar

1 tablespoon

Sunflower oil

4 teaspoon

Mustard

2 teaspoon

White wine vinegar

Nutrition Values

Calories613 kcal
Energy (kJ)2567 kJ
Fat36.4 g
Saturated Fat6.1 g
Carbohydrate60.1 g
Sugar29.3 g
Dietary Fiber7.4 g
Protein9.4 g
Salt2.7 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Tall-Sided Pan
Salad Bowl

Cooking Steps

1
  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Snijd de ui in halve ringen.


2
  • Haal de pulled pork uit de verpakking en verdeel met behulp van 2 vorken in kleine stukken.
  • Verhit 1 el zonnebloemolie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de uienringen 2 - 3 minuten.
  • Voeg de pulled pork toe en verwarm roerend 1 - 2 minuten. Voeg de barbecuesaus, 1/2 el bruine basterdsuiker en 2 tl mosterd toe en roer 1 minuut door.
  • Bak ondertussen de briochebroodjes 2 - 3 minuten in de oven.
3
  • Meng in een saladekom de mayonaise, 2 tl wittewijnazijn, 2 tl extra vierge olijfolie en 2 tl mosterd tot een dressing.
  • Breng op smaak met peper en zout.
  • Meng de rodekool en wortel door de dressing.
4
  • Snijd de briochebroodjes open en beleg met de koolsalade en pulled pork.
  • Serveer warm.