Mini-tortilla's met knapperige garnalen en venkel
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Mini-tortilla's met knapperige garnalen en venkel

Mini-tortilla's met knapperige garnalen en venkel

met rode kool, wortel en limoen

Wij hebben alvast wat werk uit handen genomen zodat jij in 15 minuten aan tafel zit. De garnalen zijn al gepeld en de kool en wortel hebben we alvast voor je gesneden. De panko zorgt ervoor dat de garnalen mooi goudbruin en lekker crunchy worden - een feestje voor het oog én je smaakpapillen. Dankzij de frisse salade en limoen krijg je voor even het frisse zomergevoel weer terug.

Allergenen :
Schaaldieren
Gluten
Tarwe
Eieren
Mosterd

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd15 minuten
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

90 gram

Garnalen

(Bevat Schaaldieren)

15 gram

Panko paneermeel

(Bevat Gluten, Tarwe)

¼ stuk(s)

Venkel

50 gram

Rodekool en wortel

(Kan bevatten Selderij)

30 gram

Mayonaise

(Bevat Eieren, Mosterd)

¼ stuk(s)

Limoen

1 stuk(s)

Tomaat

3 stuk(s)

Mini-tortilla's

(Bevat Gluten)

Zelf toevoegen

¾ el

Zonnebloemolie

½ el

Witte balsamicoazijn

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2929 kJ
Energie (kcal)700 kcal
Vetten35 g
waarvan verzadigd4.4 g
Koolhydraten66 g
waarvan suikers9.8 g
Vezels0 g
Eiwitten25 g
Zout2 g

Benodigdheden

Kom
Koekenpan
Keukenpapier
Saladekom

Instructies

Garnalen bereiden
1

• Dep de garnalen droog met keukenpapier. Meng ze in een kom met 1/4 el zonnebloemolie per persoon, peper en zout. Voeg de panko toe en meng goed, tot de garnalen bedekt zijn met een laagje panko. • Verhit 1/2 el zonnebloemolie per persoon in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de garnalen 4 – 6 minuten, of tot ze goudbruin zijn.

Salade maken
2

• Halveer de venkel, snijd in kwarten en verwijder de harde kern. Snijd de venkel in dunne reepjes. Bewaar het eventuele venkelloof. • Meng in een saladekom de rode kool en wortel met de venkel, mayonaise en 1/2 el witte balsamicoazijn per persoon. Breng op smaak met peper en zout.

Smaakmakers snijden
3

• Snijd de limoen in partjes.Snijd de tomaat in kleine blokjes.

Serveren
4

• Verdeel de salade over de tortilla's. • Leg de garnalen erop en verdeel de tomatenblokjes erover. • Gebruik het venkelloof als garnering en serveer de limoenpartjes erbij.