Wij hebben alvast wat werk uit handen genomen zodat jij in 15 minuten aan tafel zit. De garnalen zijn al gepeld en de kool en wortel hebben we alvast voor je gesneden. De panko zorgt ervoor dat de garnalen mooi goudbruin en lekker crunchy worden - een feestje voor het oog én je smaakpapillen. Dankzij de frisse salade en limoen krijg je voor even het frisse zomergevoel weer terug.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
90 g
Garnalen
(Contains Crustaceans)
15 g
Panko paneermeel
(Contains Gluten, Wheat)
¼ unit
Venkel
50 g
Rodekool en wortel
(May be present Celery)
30 g
Mayonaise
(Contains Egg, Mustard)
¼ unit
Limoen
1 unit
Tomaat
3 unit
Mini-tortilla's
(Contains Gluten)
¾ tablespoon
Zonnebloemolie
½ tablespoon
Witte balsamicoazijn
to taste
Peper en zout
• Dep de garnalen droog met keukenpapier. Meng ze in een kom met 1/4 el zonnebloemolie per persoon, peper en zout. Voeg de panko toe en meng goed, tot de garnalen bedekt zijn met een laagje panko. • Verhit 1/2 el zonnebloemolie per persoon in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de garnalen 4 – 6 minuten, of tot ze goudbruin zijn.
• Halveer de venkel, snijd in kwarten en verwijder de harde kern. Snijd de venkel in dunne reepjes. Bewaar het eventuele venkelloof. • Meng in een saladekom de rode kool en wortel met de venkel, mayonaise en 1/2 el witte balsamicoazijn per persoon. Breng op smaak met peper en zout.
• Snijd de limoen in partjes.Snijd de tomaat in kleine blokjes.
• Verdeel de salade over de tortilla's. • Leg de garnalen erop en verdeel de tomatenblokjes erover. • Gebruik het venkelloof als garnering en serveer de limoenpartjes erbij.