Naanpizza met yazzara, gehakt en spinazie
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Naanpizza met yazzara, gehakt en spinazie

Naanpizza met yazzara, gehakt en spinazie

met een frisse salade

Nadat je deze naanpizza hebt geproefd, wil je niet anders meer. Hij is smaakvol en staat vliegensvlug op tafel, doordat je naanbrood gebruikt als pizzabodem. De tomatensaus hebben we vervangen door yazzara. Dit is een frisse oosterse wortel-pompoendip, die samen met het gekruide gehakt extra smaak geeft aan jouw pizza.

Labels:
Kook mij eerst
Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
Tarwe
Gluten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd20 minuten
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

1 stuk(s)

Naanbrood

(Bevat Melk (inclusief lactose), Tarwe, Gluten)

½ stuk(s)

Ui

½ stuk(s)

Knoflookteen

100 gram

Rundergehakt met köftekruiden

100 gram

Spinazie

(Kan bevatten Selderij)

60 gram

Rode cherrytomaten

40 gram

Yazzara

(Bevat Melk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

½ el

Olijfolie

1 tl

Witte balsamicoazijn

½ el

Extra vierge olijfolie

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)3508 kJ
Energie (kcal)839 kcal
Vetten41 g
waarvan verzadigd10.2 g
Koolhydraten71 g
waarvan suikers12.5 g
Vezels9 g
Eiwitten42 g
Zout1.8 g

Benodigdheden

Koekenpan
Saladekom

Instructies

Naan bakken
1

Verwarm de oven voor op 200 graden en bak het naanbrood 4 - 6 minuten, of toast het naanbrood in een broodrooster. Snipper de ui. Pers de knoflook of snijd fijn.

Rundergehakt bakken
2

Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelmatig vuur en bak de knoflook en ui 2 - 3 minuten. Voeg het rundergehakt toe en bak 3 minuten.

Spinazie bakken
3

Voeg de helft van de spinazie toe en bak nog 2 minuten. Breng op smaak met peper en zou. Halveer ondertussen de rode cherrytomaten.

Salade maken
4

Meng de cherrytomaten in een saladekom met de overige spinazie, de witte balsamicoazijn en de extra vierge olijfolie. Breng op smaak met peper en zout.

Naanpizza's beleggen
5

Smeer de afgebakken naanbroden in met yazzara. Verdeel dan het gehakt met de spinazie over de broden.

Serveren
6

Verdeel de naanpizza's over de borden. Serveer met de spinazie cherrytomaatsalade.