Nadat je deze naanpizza hebt geproefd, wil je niet anders meer. Hij is smaakvol en staat vliegensvlug op tafel, doordat je naanbrood gebruikt als pizzabodem. De tomatensaus hebben we vervangen door yazzara. Dit is een frisse oosterse wortel-pompoendip, die samen met het gekruide gehakt extra smaak geeft aan jouw pizza.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
1 unit
Naanbrood
(Contains Milk, Wheat, Gluten)
½ unit
Ui
½ unit
Knoflookteen
100 g
Rundergehakt met köftekruiden
100 g
Spinazie
(May be present Celery)
60 g
Rode cherrytomaten
40 g
Yazzara
(Contains Milk)
½ tablespoon
Olijfolie
1 teaspoon
Witte balsamicoazijn
½ tablespoon
Extra vierge olijfolie
to taste
Peper en zout
Verwarm de oven voor op 200 graden en bak het naanbrood 4 - 6 minuten, of toast het naanbrood in een broodrooster. Snipper de ui. Pers de knoflook of snijd fijn.
Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelmatig vuur en bak de knoflook en ui 2 - 3 minuten. Voeg het rundergehakt toe en bak 3 minuten.
Voeg de helft van de spinazie toe en bak nog 2 minuten. Breng op smaak met peper en zou. Halveer ondertussen de rode cherrytomaten.
Meng de cherrytomaten in een saladekom met de overige spinazie, de witte balsamicoazijn en de extra vierge olijfolie. Breng op smaak met peper en zout.
Smeer de afgebakken naanbroden in met yazzara. Verdeel dan het gehakt met de spinazie over de broden.
Verdeel de naanpizza's over de borden. Serveer met de spinazie cherrytomaatsalade.