Naanpizza met yazzara, gehakt en spinazie
Naanpizza met yazzara, gehakt en spinazie

Naanpizza met yazzara, gehakt en spinazie

met een frisse salade

Nadat je deze naanpizza hebt geproefd, wil je niet anders meer. Hij is smaakvol en staat vliegensvlug op tafel, doordat je naanbrood gebruikt als pizzabodem. De tomatensaus hebben we vervangen door yazzara. Dit is een frisse oosterse wortel-pompoendip, die samen met het gekruide gehakt extra smaak geeft aan jouw pizza.

Allergens:
Milk
Wheat
Gluten

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time20 minutes
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

1 unit

Naanbrood

(Contains Milk, Wheat, Gluten)

½ unit

Ui

½ unit

Knoflookteen

100 g

Rundergehakt met köftekruiden

100 g

Spinazie

(May be present Celery)

60 g

Rode cherrytomaten

40 g

Yazzara

(Contains Milk)

Not included in your delivery

½ tablespoon

Olijfolie

1 teaspoon

Witte balsamicoazijn

½ tablespoon

Extra vierge olijfolie

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

Energy (kJ)3508 kJ
Calories839 kcal
Fat41 g
Saturated Fat10.2 g
Carbohydrate71 g
Sugar12.5 g
Dietary Fiber9 g
Protein42 g
Salt1.8 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Tall-Sided Pan
Salad Bowl

Cooking Steps

Naan bakken
1

Verwarm de oven voor op 200 graden en bak het naanbrood 4 - 6 minuten, of toast het naanbrood in een broodrooster. Snipper de ui. Pers de knoflook of snijd fijn.

Rundergehakt bakken
2

Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelmatig vuur en bak de knoflook en ui 2 - 3 minuten. Voeg het rundergehakt toe en bak 3 minuten.

Spinazie bakken
3

Voeg de helft van de spinazie toe en bak nog 2 minuten. Breng op smaak met peper en zou. Halveer ondertussen de rode cherrytomaten.

Salade maken
4

Meng de cherrytomaten in een saladekom met de overige spinazie, de witte balsamicoazijn en de extra vierge olijfolie. Breng op smaak met peper en zout.

Naanpizza's beleggen
5

Smeer de afgebakken naanbroden in met yazzara. Verdeel dan het gehakt met de spinazie over de broden.

Serveren
6

Verdeel de naanpizza's over de borden. Serveer met de spinazie cherrytomaatsalade.