Yazzara is een frisse Oosterse groentedip gemaakt van pompoen, wortel, room en gember. Het geeft jouw naanpizza kleur, geur en pit.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Naanbrood
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Knoflookteen
100 gram
Rundergehakt met köftekruiden
100 gram
Spinazie
65 gram
Rode cherrytomaten
40 gram
Yazzara
(Bevat Melk (inclusief lactose))
½ el
Extra vierge olijfolie
1 tl
Witte balsamicoazijn
naar smaak
Peper en zout
½ el
Olijfolie
Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak het naanbrood 4 - 6 minuten in een warme oven. Snipper de ui. Pers de knoflook of snijd fijn.
Tip: Je kunt het naanbrood ook vlak voor het beleggen toasten in een broodrooster.
Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelmatig vuur en bak de knoflook en ui 2 - 3 minuten. Voeg het rundergehakt toe en bak 3 minuten. Voeg de helft van de spinazie toe en bak nog 2 minuten. Breng op smaak met peper en zout.
Halveer ondertussen de rode cherrytomaten. Snijd de overige spinazie fijn of laat heel. Meng beide in een saladekom met de witte balsamicoazijn, de extra vierge olijfolie, peper en zout.
Tip: Spinazie bevat veel voedingsstoffen waaronder ijzer. IJzer is essentieel voor het vervoeren van zuurstof in ons lichaam, wat bijdraagt aan een energiek gevoel.
Smeer de afgebakken naan in met yazzara. Schep het gehakt met de spinazie erop. Serveer de naanpizza met de salade.