Yazzara is een frisse Oosterse groentedip gemaakt van pompoen, wortel, room en gember. Het geeft jouw naanpizza kleur, geur en pit.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
1 piece
Naan bread
½ piece
Onion
1 piece
Garlic
100 g
Beef mince with kofta seasoning
100 g
Spinach
65 g
Red cherry tomatoes
40 g
Yazzara
(Contains Milk)
½ tablespoon
Extra virgin olive oil
1 teaspoon
White balsamic vinegar
to taste
Salt and pepper
½ tablespoon
Olive oil
Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak het naanbrood 4 - 6 minuten in een warme oven. Snipper de ui. Pers de knoflook of snijd fijn.
Tip: Je kunt het naanbrood ook vlak voor het beleggen toasten in een broodrooster.
Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelmatig vuur en bak de knoflook en ui 2 - 3 minuten. Voeg het rundergehakt toe en bak 3 minuten. Voeg de helft van de spinazie toe en bak nog 2 minuten. Breng op smaak met peper en zout.
Halveer ondertussen de rode cherrytomaten. Snijd de overige spinazie fijn of laat heel. Meng beide in een saladekom met de witte balsamicoazijn, de extra vierge olijfolie, peper en zout.
Tip: Spinazie bevat veel voedingsstoffen waaronder ijzer. IJzer is essentieel voor het vervoeren van zuurstof in ons lichaam, wat bijdraagt aan een energiek gevoel.
Smeer de afgebakken naan in met yazzara. Schep het gehakt met de spinazie erop. Serveer de naanpizza met de salade.