Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
100 gram
Witte grillkaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
40 gram
Caponatadip
(Bevat Selderij)
75 gram
Orzo
(Bevat Tarwe Kan bevatten Lupine, Eieren, Mosterd, Soja)
½ stuk(s)
Aubergine
½ pak(ken)
Tomatenblokjes met knoflook en ui
½ zakje(s)
Siciliaanse kruidenmix
½ stuk(s)
Ui
½ el
Olijfolie
½ el
Zwarte balsamicoazijn
½ tl
Suiker
150 ml
Zoutarme groentebouillon
naar smaak
Peper en zout
Verwarm de oven voor op 220 graden. Bereid de bouillon. Snipper de ui. Snijd de aubergine in blokjes. Snijd de grillkaas in plakjes van 1 cm dik.
Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een grote hapjespan of wok op middelhoog vuur. Voeg de ui en aubergine blokjes toe en bak 4 - 5 minuten of totdat de aubergine goudbruin is.
Voeg de orzo en de Siciliaanse kruiden toe en bak 1 - 2 minuten mee. Blus af met 1/2 el zwarte balsamico azijn per persoon en voeg de tomatenblokjes toe. Voeg de caponata dip, bouillon en 1/2 tl suiker per persoon toe en breng op smaak met peper en zout. Breng het geheel aan de kook en laat 8 - 10 minuten sudderen.
Giet voorzichtig de groenten met orzo in een ovenschaal. Leg hierop de plakjes grillkaas.
Bak het geheel 10 - 15 minuten in de oven of totdat de grillkaas goudbruin is. Bak de laatste 5 minuten bovenin de oven zodat de grillkaas bruin kleurt.
Verdeel de groenten met orzo en grillkaas over de borden en serveer!