veggie pasta - halloumi/grillkaas

veggie pasta - halloumi/grillkaas

Met caponata en aubergine

Tags:
Veggie
Allergens:
Milk
Celery
Wheat

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time35 minutes
Cooking Time35 minutes
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

100 g

Cypriot-style cheese

(Contains Milk)

40 g

Caponata dip

(Contains Celery)

75 g

Orzo

(Contains Wheat May be present Lupin, Egg, Mustard, Soy)

½ piece

Eggplant

½ pack

Diced tomatoes with garlic & onion

½ sachet(s)

Sicilian-style herb mix

½ piece

Onion

Not included in your delivery

½ tablespoon

Olive oil

½ tablespoon

Balsamic vinegar

½ teaspoon

Sugar

150 milliliters

Low sodium vegetable stock

to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Energy (kJ)3369 kJ
Calories805 kcal
Fat34.5 g
Saturated Fat23.3 g
Carbohydrate79.6 g
Sugar24.2 g
Dietary Fiber12.4 g
Protein37.8 g
Salt6.2 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Large wok or sautépan
Oven Dish

Cooking Steps

1

Verwarm de oven voor op 220 graden. Bereid de bouillon. Snipper de ui. Snijd de aubergine in blokjes. Snijd de grillkaas in plakjes van 1 cm dik. 

2

Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een grote hapjespan of wok op middelhoog vuur. Voeg de ui en aubergine blokjes toe en bak 4 - 5 minuten of totdat de aubergine goudbruin is.

3

Voeg de orzo en de Siciliaanse kruiden toe en bak 1 - 2 minuten mee. Blus af met 1/2 el zwarte balsamico azijn per persoon en voeg de tomatenblokjes toe. Voeg de caponata dip, bouillon en 1/2 tl suiker per persoon toe en breng op smaak met peper en zout. Breng het geheel aan de kook en laat 8 - 10 minuten sudderen.

4

Giet voorzichtig de groenten met orzo in een ovenschaal. Leg hierop de plakjes grillkaas.

5

Bak het geheel 10 - 15 minuten in de oven of totdat de grillkaas goudbruin is. Bak de laatste 5 minuten bovenin de oven zodat de grillkaas bruin kleurt. 

6

Verdeel de groenten met orzo en grillkaas over de borden en serveer!