Wist je dat je een olijf niet vers geplukt kunt eten? Olijven moeten nog maanden in een zoutoplossing liggen om hun typische smaak te krijgen.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
35 gram
Chorizoblokjes
90 gram
Penne
(Bevat Tarwe Kan bevatten Mosterd, Soja)
10 gram
Leccino-olijven
1 tl
Paprikapoeder
½ stuk(s)
Knoflookteen
20 gram
Paprikapesto
(Bevat Melk (inclusief lactose), Cashewnoten Kan bevatten Noten, Pinda's)
25 gram
Roomkaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
125 gram
Rode cherrytomaten
50 gram
Spinazie
1 stuk(s)
Rode puntpaprika
½ el
Olijfolie
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
½ tl
Witte balsamicoazijn
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Wist je dat paprika naast vitamine C ook rijk is aan vitamine E? Vitamine E is een antioxidant dat ook in zonnebloemolie, volkoren producten, noten, zaden en groene groenten zit. In dit gerecht krijg je een extra vitamine E boost door de paprikapesto.