Wist je dat je een olijf niet vers geplukt kunt eten? Olijven moeten nog maanden in een zoutoplossing liggen om hun typische smaak te krijgen.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
35 g
Diced chorizo
90 g
Penne
(Contains Wheat May be present Mustard, Soy)
10 g
Leccino olives
1 teaspoon
Ground paprika
½ piece
Garlic
20 g
Roasted pepper pesto
(Contains Milk, Cashews May be present Tree nuts, Peanuts)
25 g
Cream cheese
(Contains Milk)
125 g
Red cherry tomatoes
50 g
Spinach
1 piece
Romano pepper
½ tablespoon
Olive oil
¼ piece
Low sodium vegetable stock cube
½ teaspoon
White balsamic vinegar
to taste
Salt and pepper
Weetje: Wist je dat paprika naast vitamine C ook rijk is aan vitamine E? Vitamine E is een antioxidant dat ook in zonnebloemolie, volkoren producten, noten, zaden en groene groenten zit. In dit gerecht krijg je een extra vitamine E boost door de paprikapesto.