Ravioli gevuld met paddenstoelen met ovengroenten en grana padano
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ravioli gevuld met paddenstoelen met ovengroenten en grana padano

Ravioli gevuld met paddenstoelen met ovengroenten en grana padano

Eenvoudig een lekkere pasta op tafel

Ravioli is een gevulde pastasoort. Deze keer bestaat de vulling uit paddenstoelen. Dit Italiaanse gerecht kan binnen 20 minuten op tafel staan en is ontzettend smaakvol door de ovengroenten en de grana padano. Het bewijs dat je voor een lekkere, verse maaltijd heus niet lang in de keuken hoeft te staan. Smullen!

Labels:
Veggie
Allergenen :
Gluten
Eieren
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd25 minuten
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

½ stuk(s)

Aubergine

125 gram

Rode cherrytomaten

½ tl

Paprikapoeder

150 gram

Verse ravioli met bospaddenstoel en truffel

(Bevat Gluten, Eieren, Melk (inclusief lactose))

25 gram

Geraspte grana padano

(Bevat Eieren, Melk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

1 el

Olijfolie

naar smaak

Extra vierge olijfolie

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

/ per gerecht
Energie (kcal)613 kcal
Energie (kJ)2565 kJ
Vetten24 g
waarvan verzadigd7 g
Koolhydraten73 g
waarvan suikers0 g
Vezels9 g
Eiwitten24 g
Zout0 g

Benodigdheden

Oven
Koekenpan
Bakpapier
Bakplaat
Pan met deksel

Instructies

1

Verwarm de oven op 200 graden.

2

Snijd de aubergine in dunne plakken en besprenkel met de olijfolie. Snijd de cherrytomaten doormidden. Verhit een koekenpan op middelhoog vuur en bak de aubergine aan elke kant 1 – 2 minuten.

Bestrooi met paprikapoeder.
3

Verdeel vervolgens de aubergine over een bakplaat met bakpapier. Voeg de cherrytomaten toe en bestrooi met paprikapoeder, peper en zout. Bak 10 minuten in de oven.

4

Kook ondertussen 750 ml water per persoon in een pan met deksel voor de ravioli.

Kook de ravioli.
5

Kook de ravioli, afgedekt, 2 - 3 minuten. Giet daarna af en bewaar een beetje kookvocht.

Bak de ravioli, groenten en grana padano.
6

Doe de ravioli, ovengroenten en de helft van de grana padano in de koekenpan en bak 1 – 2 minuten op middelhoog vuur. Voeg 1 el kookvocht per persoon toe en breng op smaak met peper, zout en extra vierge olijfolie.

Garneer met de overige kaas.
7

Verdeel de ravioli en de saus over de borden. Garneer met de overige kaas.