Ravioli is een gevulde pastasoort. Deze keer bestaat de vulling uit paddenstoelen. Dit Italiaanse gerecht kan binnen 20 minuten op tafel staan en is ontzettend smaakvol door de ovengroenten en de grana padano. Het bewijs dat je voor een lekkere, verse maaltijd heus niet lang in de keuken hoeft te staan. Smullen!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
½ unit
Aubergine
125 g
Rode cherrytomaten
½ teaspoon
Paprikapoeder
150 g
Verse ravioli met bospaddenstoel en truffel
(Contains Gluten, Egg, Milk)
25 g
Geraspte grana padano
(Contains Egg, Milk)
1 tablespoon
Olijfolie
to taste
Extra vierge olijfolie
to taste
Peper en zout
Verwarm de oven op 200 graden.
Snijd de aubergine in dunne plakken en besprenkel met de olijfolie. Snijd de cherrytomaten doormidden. Verhit een koekenpan op middelhoog vuur en bak de aubergine aan elke kant 1 – 2 minuten.
Verdeel vervolgens de aubergine over een bakplaat met bakpapier. Voeg de cherrytomaten toe en bestrooi met paprikapoeder, peper en zout. Bak 10 minuten in de oven.
Kook ondertussen 750 ml water per persoon in een pan met deksel voor de ravioli.
Kook de ravioli, afgedekt, 2 - 3 minuten. Giet daarna af en bewaar een beetje kookvocht.
Doe de ravioli, ovengroenten en de helft van de grana padano in de koekenpan en bak 1 – 2 minuten op middelhoog vuur. Voeg 1 el kookvocht per persoon toe en breng op smaak met peper, zout en extra vierge olijfolie.
Verdeel de ravioli en de saus over de borden. Garneer met de overige kaas.