Ravioli gevuld met paddenstoelen met ovengroenten en grana padano
Ravioli gevuld met paddenstoelen met ovengroenten en grana padano

Ravioli gevuld met paddenstoelen met ovengroenten en grana padano

Eenvoudig een lekkere pasta op tafel

Ravioli is een gevulde pastasoort. Deze keer bestaat de vulling uit paddenstoelen. Dit Italiaanse gerecht kan binnen 20 minuten op tafel staan en is ontzettend smaakvol door de ovengroenten en de grana padano. Het bewijs dat je voor een lekkere, verse maaltijd heus niet lang in de keuken hoeft te staan. Smullen!

Allergens:
Gluten
Egg
Milk

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time25 minutes
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

½ unit

Aubergine

125 g

Rode cherrytomaten

½ teaspoon

Paprikapoeder

150 g

Verse ravioli met bospaddenstoel en truffel

(Contains Gluten, Egg, Milk)

25 g

Geraspte grana padano

(Contains Egg, Milk)

Not included in your delivery

1 tablespoon

Olijfolie

to taste

Extra vierge olijfolie

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

/ per serving
Calories613 kcal
Energy (kJ)2565 kJ
Fat24 g
Saturated Fat7 g
Carbohydrate73 g
Sugar0 g
Dietary Fiber9 g
Protein24 g
Salt0 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Stove
Tall-Sided Pan
Parchment Paper
Baking Sheet
Pan with Lid

Cooking Steps

1

Verwarm de oven op 200 graden.

2

Snijd de aubergine in dunne plakken en besprenkel met de olijfolie. Snijd de cherrytomaten doormidden. Verhit een koekenpan op middelhoog vuur en bak de aubergine aan elke kant 1 – 2 minuten.

Bestrooi met paprikapoeder.
3

Verdeel vervolgens de aubergine over een bakplaat met bakpapier. Voeg de cherrytomaten toe en bestrooi met paprikapoeder, peper en zout. Bak 10 minuten in de oven.

4

Kook ondertussen 750 ml water per persoon in een pan met deksel voor de ravioli.

Kook de ravioli.
5

Kook de ravioli, afgedekt, 2 - 3 minuten. Giet daarna af en bewaar een beetje kookvocht.

Bak de ravioli, groenten en grana padano.
6

Doe de ravioli, ovengroenten en de helft van de grana padano in de koekenpan en bak 1 – 2 minuten op middelhoog vuur. Voeg 1 el kookvocht per persoon toe en breng op smaak met peper, zout en extra vierge olijfolie.

Garneer met de overige kaas.
7

Verdeel de ravioli en de saus over de borden. Garneer met de overige kaas.