Ravioli met saus van Siciliaans gekruid gehakt
Ravioli met saus van Siciliaans gekruid gehakt

Ravioli met saus van Siciliaans gekruid gehakt

met groentemix en vulling van tuinbonen

Verse ravioli van De Pastafabriek wordt dagelijks met liefde bereid - met speciaal Italiaans meel en een originele vulling van tuinbonen en ricotta.

Tags:
Extra Veggies
Family
Allergens:
Egg
Wheat
Milk

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time15 minutes
Cooking Time10 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount
Broad bean ravioli

140 g

Broad bean ravioli

(Contains Egg, Wheat, Milk)

Seasoned minced meat blend

100 g

Seasoned minced meat blend

(May be present Celery, Soy, Gluten, Egg, Mustard)

Italian vegetable mix

100 g

Italian vegetable mix

(May be present Celery)

Garlic

½ piece

Garlic

Sicilian-style herb mix

½ sachet(s)

Sicilian-style herb mix

Diced tomatoes with garlic & onion

½ pack

Diced tomatoes with garlic & onion

Parmigiano Reggiano DOP

½ piece

Parmigiano Reggiano DOP

(Contains Milk)

Not included in your delivery

¼ piece

Low sodium vegetable stock cube

1 tablespoon

Olive oil

to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Calories794 kcal
Energy (kJ)3320 kJ
Fat41.1 g
Saturated Fat15.6 g
Carbohydrate64.5 g
Sugar17.8 g
Dietary Fiber8.1 g
Protein35.8 g
Salt4.5 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Pan with Lid
Large Sautépan with Lid
Grater

Cooking Steps

Voorbereiden
1
  • Breng ruim water aan de kook in een pan met deksel voor de ravioli.
  • Verkruimel 1/4 bouillonblokje per persoon boven de pan.
  • Pers de knoflook of snijd fijn.
Saus maken
2
  • Verhit 1 el olijfolie per persoon in een grote hapjespan op middelhoog vuur.
  • Voeg de knoflook, het gehakt en de Siciliaanse kruiden toe en bak in 2 minuten los.
  • Voeg vervolgens de Italiaanse groentemix toe en bak 5 - 6 minuten met het gehakt op hoog vuur.
  • Voeg de tomatenblokjes toe en laat 3 - 4 minuten koken, of tot de groenten gaar zijn. Breng op smaak met peper en zout.
Ravioli koken
3
  • Haal de ravioli voorzichtig los van elkaar.
  • Voeg de ravioli toe aan de pan met deksel.
  • Kook, afgedekt, in 4 - 6 minuten gaar. Giet daarna af en laat zonder deksel uitstomen.
  • Rasp ondertussen de parmigiano reggiano. 
Serveren
4
  • Verdeel de ravioli over de borden.
  • Schep de saus eroverheen.
  • Garneer met de parmigiano reggiano.