In dit recept kruid je de portobello met BBQ-rub en sojasaus. Dit geeft het gerecht extra veel smaak!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Knoflookteen
100 gram
Spinazie
(Kan bevatten Selderij)
½ zakje(s)
BBQ-rub
40 gram
Tomatentapenade
(Bevat Sulfiet Kan bevatten Selderij)
1 stuk(s)
Portobello
½ stuk(s)
Ui
5 ml
Sojasaus
(Bevat Soja, Tarwe)
50 gram
Biologische crème fraîche
(Bevat Melk (inclusief lactose))
90 gram
Gigli
(Bevat Tarwe Kan bevatten Soja, Lupine, Eieren, Mosterd)
10 gram
Walnootstukjes
(Bevat Walnoten Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)
½ el
Olijfolie
0.13 stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
naar smaak
Peper en zout
Tip: Wil je snel klaar zijn? Gebruik dan een waterkoker om het water te koken.
Tip: Let jij op je zoutinname? Laat de sojasaus dan achterwege en serveer apart. Wie wil kan eventueel naar smaak een beetje toevoegen.
Tip: Vind je de saus te dik? Voeg dan nog een scheutje kookvocht toe en roer door tot het weer een gladde saus is.
Weetje: Paddenstoelen, waaronder portobello's, zijn rijk aan vitamine B2. Deze vitamine houdt je energie op peil en zit vooral in dierlijke producten. Eet je vaak vegetarisch of veganistisch? Kook dan regelmatig met champignons of andere paddenstoelen om een tekort te voorkomen.