In dit recept kruid je de portobello met BBQ-rub en sojasaus. Dit geeft het gerecht extra veel smaak!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
1 piece
Garlic
100 g
Spinach
(May be present Celery)
½ sachet(s)
BBQ spice rub
40 g
Tomato tapenade
(Contains Sulphites May be present Celery)
1 piece
Portobello mushroom
½ piece
Onion
5 milliliters
Soy sauce
(Contains Soy, Wheat)
50 g
Organic crème fraîche
(Contains Milk)
90 g
Gigli
(Contains Wheat May be present Soy, Lupin, Egg, Mustard)
10 g
Chopped walnuts
(Contains Walnuts May be present Peanuts, Tree nuts, Sesame)
½ tablespoon
Olive oil
0.13 piece
Low sodium vegetable stock cube
to taste
Salt and pepper
Tip: Wil je snel klaar zijn? Gebruik dan een waterkoker om het water te koken.
Tip: Let jij op je zoutinname? Laat de sojasaus dan achterwege en serveer apart. Wie wil kan eventueel naar smaak een beetje toevoegen.
Tip: Vind je de saus te dik? Voeg dan nog een scheutje kookvocht toe en roer door tot het weer een gladde saus is.
Weetje: Paddenstoelen, waaronder portobello's, zijn rijk aan vitamine B2. Deze vitamine houdt je energie op peil en zit vooral in dierlijke producten. Eet je vaak vegetarisch of veganistisch? Kook dan regelmatig met champignons of andere paddenstoelen om een tekort te voorkomen.