Schelvis in friszure Thaise dressing
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Schelvis in friszure Thaise dressing

Schelvis in friszure Thaise dressing

met udonnoedels en geroerbakte groenten

.

Labels:
Kook mij eerst
Allergenen :
Vis
Gluten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd35 minuten
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

½ stuk(s)

Gele paprika

1 stuk(s)

Knoflookteen

1 cm

Verse gember

¼ stuk(s)

Rode peper

½ stuk(s)

Limoen

5 gram

Verse koriander

(Kan bevatten Selderij)

1 stuk(s)

Schelvisfilet

(Bevat Vis)

200 gram

Spitskool

100 gram

Gedroogde udonnoedels

(Bevat Gluten)

½ tl

Honing

Zelf toevoegen

1 el

Zonnebloemolie

1.5 el

Wittewijnazijn

½ el

Olijfolie

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2966 kJ
Energie (kcal)709 kcal
Vetten19 g
waarvan verzadigd3 g
Koolhydraten91 g
waarvan suikers15 g
Vezels8 g
Eiwitten38 g
Zout1 g

Benodigdheden

Rasp
Kom
Ovenschaal
Pan met deksel
Wok

Instructies

Voorbereiden
1

Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd de paprika in repen. Pers de knoflook of snijd fijn. Rasp de gember. Verwijder de zaadlijsten van de rode peper en snijd de rode peper fijn. Pers de limoen uit. Snijd de koriander grof.

Dressing maken
2

Meng in een kom de rode peper, knoflook, gember, het limoensap, de wittewijnazijn en de zonnebloemolie door elkaar.

Vis garen
3

Dep de schelvisfilet droog met keukenpapier. Leg de schelvisfilet in de ovenschaal, breng op smaak met peper en zout en schenk de dressing erover. Bak 10 minuten in de oven.

Roerbakken
4

Breng ruim water aan de kook in een pan met deksel voor de noedels. Verhit de olijfolie in een wok op middelhoog vuur. Voeg de paprika en spitskool toe en roerbak 10 minuten. Breng op smaak met peper en zout

Noedels koken
5

Kook de noedels 3 - 4 minuten. Giet af en laat zonder deksel uitstomen. Roer de noedels door de groenten.

Serveren
6

Schep de noedels met geroerbakte groenten in diepe borden. Leg de vis erbij. Roer de honing door de overige dressing in de ovenschaal. Schenk de dressing naar smaak over het gerecht. Garneer met de verse koriander.