Schelvis in friszure Thaise dressing
Schelvis in friszure Thaise dressing

Schelvis in friszure Thaise dressing

met udonnoedels en geroerbakte groenten

.

Allergens:
Fish
Gluten

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time35 minutes
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount
Gele paprika

½ unit

Gele paprika

Knoflookteen

1 unit

Knoflookteen

Verse gember

1 cm

Verse gember

Rode peper

¼ unit

Rode peper

Limoen

½ unit

Limoen

Verse koriander

5 g

Verse koriander

(May be present Celery)

Schelvisfilet

1 unit

Schelvisfilet

(Contains Fish)

Spitskool

200 g

Spitskool

Gedroogde udonnoedels

100 g

Gedroogde udonnoedels

(Contains Gluten)

Honing

½ teaspoon

Honing

Not included in your delivery

Zonnebloemolie

1 tablespoon

Zonnebloemolie

Wittewijnazijn

1.5 tablespoon

Wittewijnazijn

Olijfolie

½ tablespoon

Olijfolie

Peper en zout

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

Energy (kJ)2966 kJ
Calories709 kcal
Fat19 g
Saturated Fat3 g
Carbohydrate91 g
Sugar15 g
Dietary Fiber8 g
Protein38 g
Salt1 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Grater
Bowl
Oven Dish
Pan with Lid
Wok

Cooking Steps

Voorbereiden
1

Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd de paprika in repen. Pers de knoflook of snijd fijn. Rasp de gember. Verwijder de zaadlijsten van de rode peper en snijd de rode peper fijn. Pers de limoen uit. Snijd de koriander grof.

Dressing maken
2

Meng in een kom de rode peper, knoflook, gember, het limoensap, de wittewijnazijn en de zonnebloemolie door elkaar.

Vis garen
3

Dep de schelvisfilet droog met keukenpapier. Leg de schelvisfilet in de ovenschaal, breng op smaak met peper en zout en schenk de dressing erover. Bak 10 minuten in de oven.

Roerbakken
4

Breng ruim water aan de kook in een pan met deksel voor de noedels. Verhit de olijfolie in een wok op middelhoog vuur. Voeg de paprika en spitskool toe en roerbak 10 minuten. Breng op smaak met peper en zout

Noedels koken
5

Kook de noedels 3 - 4 minuten. Giet af en laat zonder deksel uitstomen. Roer de noedels door de groenten.

Serveren
6

Schep de noedels met geroerbakte groenten in diepe borden. Leg de vis erbij. Roer de honing door de overige dressing in de ovenschaal. Schenk de dressing naar smaak over het gerecht. Garneer met de verse koriander.