.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
½ unit
Gele paprika
1 unit
Knoflookteen
1 cm
Verse gember
¼ unit
Rode peper
½ unit
Limoen
5 g
Verse koriander
(May be present Celery)
1 unit
Schelvisfilet
(Contains Fish)
200 g
Spitskool
100 g
Gedroogde udonnoedels
(Contains Gluten)
½ teaspoon
Honing
1 tablespoon
Zonnebloemolie
1.5 tablespoon
Wittewijnazijn
½ tablespoon
Olijfolie
to taste
Peper en zout
Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd de paprika in repen. Pers de knoflook of snijd fijn. Rasp de gember. Verwijder de zaadlijsten van de rode peper en snijd de rode peper fijn. Pers de limoen uit. Snijd de koriander grof.
Meng in een kom de rode peper, knoflook, gember, het limoensap, de wittewijnazijn en de zonnebloemolie door elkaar.
Dep de schelvisfilet droog met keukenpapier. Leg de schelvisfilet in de ovenschaal, breng op smaak met peper en zout en schenk de dressing erover. Bak 10 minuten in de oven.
Breng ruim water aan de kook in een pan met deksel voor de noedels. Verhit de olijfolie in een wok op middelhoog vuur. Voeg de paprika en spitskool toe en roerbak 10 minuten. Breng op smaak met peper en zout
Kook de noedels 3 - 4 minuten. Giet af en laat zonder deksel uitstomen. Roer de noedels door de groenten.
Schep de noedels met geroerbakte groenten in diepe borden. Leg de vis erbij. Roer de honing door de overige dressing in de ovenschaal. Schenk de dressing naar smaak over het gerecht. Garneer met de verse koriander.