Scrambled shakshuka
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
Eieren
Selderij

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

15 gram

Witte kaas

(Bevat Melk (inclusief lactose))

50 gram

Passata

1 stuk(s)

Ei

(Bevat Eieren)

20 gram

Caponatadip

(Bevat Selderij)

0.09 zakje(s)

BBQ-rub

Zelf toevoegen

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)153 kcal
Energie (kJ)640 kJ
Vetten10.1 g
waarvan verzadigd3.6 g
Koolhydraten4.7 g
waarvan suikers3.4 g
Vezels0.9 g
Eiwitten10.6 g
Zout0.9 g

Benodigdheden

Kom
Kleine kom

Instructies

1

Meng in een kom de passata met de caponatadip en 1/4 tl BBQ rub per persoon. Breng op smaak met peper en zout.

2

Klop in een kom de eieren los. Breng op smaak met peper en zout. Verkruimel de witte kaas in een kleine kom.

3

Schep 2 el van het passata-caponatamengsel in elk pannetje. Verdeel 2 el van de losgeklopte eieren per persoon over de saus. Bak tot het ei gaar is. Garneer met de witte kaas (zie Tip).

Tip: Houd je niet van shakshuka? Bak dan een mini-boerenomelet door wat groenten te bakken in je pannetje met het eimengsel en de witte kaas. Het passata-caponatamengsel kan je in dat geval gebruiken als topping voor je mini-omelet.